
Vroeger had je toch jagers en verzamelaars? Waar zouden ze op jagen dan? Op mango's?
 Wat een onzin dat je overal kanker van krijgt. Ze hebben een aantal jaren geleden ook een tijd geroepen dat je kanker krijgt van sinaasappels! Gekkenwerk!                                                         Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

 Wat een onzin dat je overal kanker van krijgt. Ze hebben een aantal jaren geleden ook een tijd geroepen dat je kanker krijgt van sinaasappels! Gekkenwerk!                                                         
                                                         
 2 perssinaasappels, geschaafde amandelen, chiazaden en lijnzaad. Besteen aanrader 
 smaakte lekker fris, maar toch een beetje nootachtig, en ik heb het idee dat het geen groot effect heeft op mn bloedsuikerspiegel..                                                         
 


 Oooh en laten we de aardappeltjes niet vergeten! 
 
 ik proefde geen verschil tussen de spitskool of witte kool. 
 Met die extra groenten is het lekker vullend ook!
 Een hele, en hij is nog biologisch ook 
 Maar geen idee wat ik ermee moet 
 )
 , stukje gebakken kipfilet                                                         
 En ik denk dat ik er verder ook nog wat kruiden doorheen doe, hangt een beetje af van hoe het dan smaakt 
 Ik houd het sausje overigens koud hoor!
, citroen schijfjes en daarnaast het schil van een sinaasappel. Vervolgens veel ijsklontjes erbij. Zag er lekker uit!                                                         
                                                         VogeltjeM schreef:Duuk: ik heb daar ook mee geëxperimenteerdik vond hem het lekkerst met 3 steviazoetjes per halve liter, en als ie nog heet is een stuk citroen erin gooien en dan in de koelkast zetten.
Ik ga binnenkort een hittebestendige kan halen, dan wordt het makkelijker!
VogeltjeM schreef:Ik denk dat ik er nog wat door ga gooien, normaal yoghurt, maar heb nu alleen maar biogarde in huis.En ik denk dat ik er verder ook nog wat kruiden doorheen doe, hangt een beetje af van hoe het dan smaakt
Ik houd het sausje overigens koud hoor!
Ik zit nu trouwens aan een heel lekker theetje. Detox ofzo. Er zit o.a. paardebloem en anijs in. Hij heeft een heel scherpe smaak door de anijs, zonder dat er honing of stevia ofzo bij hoeft.
Phylos schreef:dat klinkt heerlijk. Ga ik volgende week eens proberen. Heb alleen nog nooit zelf bieten gekookt en ik wil ze niet uit een pot halen...de andere ingredienten heb ik hier allemaal nog wel. Wat voor dressing maak je erbij?