Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Raponsje schreef:Maar ze komen uit Schotland en dus niet uit Engeland.
Zo hebben ze in Engeland meerdere producten die hier vandaan komen maar anders heten.
In Amerika hebben ze weer benamingen die er niet eens op lijken en kom je ze zelfs tegen onder
"caramel biscuit".

zodat wanneer ik het wil maken niet eerst naar de winkel hoef.
wel met een iets andere vulling: peanutbutter caramel
Musj schreef:Ik heb hem vandaag ook gemaaktwel met een iets andere vulling: peanutbutter caramel
![]()
Heerlijk! Alleen had ik een vraagje... Ik kreeg m'n witte chocolade niet goed gesmolten, dat werd een dikke brei? Weet iemand hoe dit kan?

Chernique schreef:Musj schreef:Ik heb hem vandaag ook gemaaktwel met een iets andere vulling: peanutbutter caramel
![]()
Heerlijk! Alleen had ik een vraagje... Ik kreeg m'n witte chocolade niet goed gesmolten, dat werd een dikke brei? Weet iemand hoe dit kan?
Klinkt lekker
Hoe heb je 'm gesmolten?
Au bain marie of in de magnetron?
dus denk dat t te warm is geworden! Goeie tips, neem ik mee voor een volgende keer!