Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
PSvanLot schreef:Weer heel erg blij mee. Nog 2 courgettes van vorige week liggen. Lekker een gebonden soepje van maken met de prei.
Prei: soep
Spruitjes: stamp
Aardappelen: stamp en soep
Champignons: sausje voor vlees van maken.
Ui voor de soep
Snijbonen: dat vind ik moeilijker. Niet zo ons ding.
Blauwe bessen: in vriezer en smoothie
Drakenfruit: los en in smoothie
Druiven: los en in smoothie
Granaatappel: los en in smoothie
[ [url=m/Rxg06A.jpg]Afbeelding[/url] ]
Hanafubuki schreef:Aubergines zijn hier zo goed voor: https://www.maangchi.com/recipe/gaji-namul
Maar misschien heeft iemand anders nog wat aan het recept want volgens mij belanden die dingen vaak in de TGTG boxen! Sting schreef:Ik vind ze wel lekker in de moussaka. Wel ook buitenlands, maar niet heel bijzonder qua ingredienten.
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R646676/moussaka bijvoorbeeld. Knoflook en ui kan je er best uit laten. Soja zit er al niet in.
Maar toch wel heel lief bedacht van je
Alwiene schreef:Knoflook en ui wel, maar de tomaat, rundergehakt en koemelkproducten worden een heel stuk lastiger. Daarnaast ook gluten intolerant trouwens, nou zijn die hier wel weg te laten maar even ter infoMaar toch wel heel lief bedacht van je
![]()
graag gedaan
maiszetmeel goddank wel
) met een remia basissaus (die is vrij van melk enzo) en oesterzwammen (raad es.. inderdaad champignons gaan ook niet goed
). En ja ik word er zelf ook vaak heel erg moe van



Volgende week nieuwe poging. Het zal me toch vast een keer lukken
Probeer te combineren met de plaats van m’n werk.