Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95
Sintara schreef:Dat recept van de kroketten wil ik ook wel graag weten! Toevallig zat ik gisteren te denken dat ik misschien voor mezelf heel makkelijk kroketten zou kunnen maken van kant en klare paddenstoelen ragout haha. Vanaf 0 lijkt zoveel werk?
Gister hebben we weer voor het eerst gebarbecued en dat was een heel ding. Mijn vader zou het gaan halen, zowel ik als mijn moeder als mijn broertje hebben gevraagd om ook vega dingen mee te nemen en je raad het al.. Hij had alleen maar vlees gehaald . Mijn broertje was zo pissig dat hij helemaal geweigerd heeft er ook maar iets van te eten. Zelf ben ik toen nog in de weer gegaan om aardappels te poffen en dan maar enchilada's te maken op de barbecue. Dat ging trouwens super goed!
Ik had ze losjes ingepakt in aluminium folie en dan ongeveer een kwartier zo op het rooster gezet, ze kregen zelfs van die mooie streepjes op de onderkant.
Maar de sfeer kon dus beter...
Magrathea schreef:Volgens mij is er iemand in dit topic die dat al eens had gedaan
8nnemiek schreef:De kipkorn viel hier erg in de smaak
Gewoon op ‘t vuistje zijn ze al lekker, maar met een sausje om in te soppen zijn ze heerlijk!