Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
                                                         
 Oh ja en een paar chocoladerozijnen..oeps
                                                         
                                                         
 nou ja, kan gebeuren...
 Later vanmiddag ga ik zandkoekjes bakken. Zin in!                                                         
                                                         Roelke_ schreef:Mijn dagje was ook niet zo goed..
O: yoghurt met een banaan, 2 aardbeien, chiazaad, dorset cereals, noten en kaneel.
Vevroegde lunch om 11 uur 2 zuurdesemboterhammen met vruchtenhagel, erg slecht maar vind dat zo lekker..
T: om 3 uur wortels, tomaatjes en een halve groene paprika maar die was niet lekker.. waarom zijn groene paprika's zo vies?
D: een kleine pizza met ham en annanas, yoghurttoetje.
En net een halve chocolate cookie waar ik geen nee tegen kon zeggen. Moest vandaag van 1 tot 9 werken en dan vind ik het altijd moeilijk, qua tijden..
Morgen ga ik een groenteomelet maken met wat zilvervliesrijst.. mijn vriend is dol op mijn omelet dus dat scheelt alweer!

 Ga misschien vandaag nog wat fruit halen, de fruitschaal is hier helemaal leeg, dat kan natuurlijk niet. 
                                                         
                                                         Citaat:Avondeten: 1 boekweitpannenkoek met appel en kaneel, 200 gram rauwe worteltjes
 En een banaan ipv appel! Ben heel benieuwd. Hij ligt nu in de koekenpan te bakken 
                                                         
                                                         
 dus minder toegevoegde zooi
 (zit schuin tegenover zn ouders)                                                         
                                                         _Mara_ schreef:Groene paprika's zijn in principe nog 'onrijpe' paprika's. Als ze langer rijpen worden ze rood en krijgen ze een zoetere smaak, nu zullen ze nogal bitter smaken. Vandaar dat je hem misschien niet zo geweldig vond.
Toess schreef:Hè! Speltmeel bij de Jumbo?!? Hier niet, tenminste, niet toen ik er was
Phormicola, wat zijn hash browns?
 We doen er lekker twee boeren worsten bij en roerei, op geroosterd brood natuurlijk.