Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
.
!
!
iedereen die hem had geproefd wilde direct het recept hebben
dus moet hem voor volgende week 12x kopiëren
Raponsje schreef:Even geheel off topic.
Ze heten eigenlijk caramel shortcakes.
Althans, in Schotland waar ze vandaan komen.
Mochten mensen dus opzoek zijn naar alternatieve recepten kun je ook zoeken op caramel shortcake.
Raponsje schreef:Maar ze komen uit Schotland en dus niet uit Engeland.
Zo hebben ze in Engeland meerdere producten die hier vandaan komen maar anders heten.
In Amerika hebben ze weer benamingen die er niet eens op lijken en kom je ze zelfs tegen onder
"caramel biscuit".
In australie heet het ook wel caramel slice, wel grappig al die verschillen.
Hij is aan het afkoelen, daarna de caramel maken.
. Nu nog zien hoe lang het duurt, voor hij op is.
wie weet probeer ik het volgende keer
Lalidan schreef:Van het zomer bij café Boschhoek in Oostkapelle kennisgemaakt met wat zij Scottisch shortbread noemen. Héérlijk!!! Laatst bij de lidl ze kant en klaar zien liggen, maar die vond ik echt waardeloos. Dus gisteren zelf maar aan de slag met dit recept. Chocola heb ik vervangen door After Eight en dat was écht een goede keus. Maakt het net even wat minder zoet.
Maar mensen, wat is dit lekker!!!