Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Duuk2011 schreef:Ik heb een tijdje sonja bakker gedaan (echt crap overigens!) en zij beveelde altijd Peijnenburg aan. Nou ontving ik net deze mail via Foodwatch
http://foodwatch.nl/misleid/peijnenburg ... nk=6212150
Wat een troep! en wat een bedrog zeg
                                                         
 wat ene troep schotelen ze ons toch voor he 
 
 germ! Hoop dat jullie met wat meer dan 3 personen zijn thuis 
 En heb nu ook totaal geen honger. Lang leve slaapdienst draaien 
 Was ook al wel heel moe voor mn slaapdienst, dan kan ik het ook minder goed verdragen. Nu heb ik een apple crumble met enkel gezonde ingrediënten in de oven die ik in porties wil gaan invriezen. Voor het eten vanavond zie ik wel... Zat te denken aan Japanse pizza! Het vriendje gaat lekker boodschapjes doen gelukkig 
                                                         
 
 
 Je kan het lekker eten met stukjes fruit erdoor! Bijv. appel-kaneelhavermout 
 Of havermout blenden met fruit, wat water en een ei, dan heb je pannenkoekenbeslag 
 Of koekjes! Ik ben fan van havermout 
 Maar ik eet het zelden gewoon gekookt eigenlijk.
 Gelukkig zijn het geen volledige nachtdiensten die ik draai, maar word ik geacht te slapen. Alleen is er wel eens (vaak) gedonder 's nachts, waardoor ik van elk geluidje overeind schiet. En geluidjes zijn er in zo'n oud gebouw 
 Het ligt dus eigenlijk aan mezelf dat ik niet heb geslapen, ben vannacht bijv. niet gestoord geweest, maar heb toch wakker gelegen.                                                         _Mara_ schreef:Ik dacht ook altijd dat Ontbijtkoek goed was en zeker die complete start vezels die nu zo in opspraak is. Maar ben er al een paar weken achter dat ontbijtkoek vol zit met suikers en nu blijken die vezels ook nog eens nep te zijn in die complete start.![]()
Waar heb jij dat brood gekocht Nien? Jij woont toch ook in Groningen?
L: 1 boterham met bio stroop, een bord pasta van gister en melk,banaan en wat tarwevezels in een blender.
VogeltjeM schreef:Nien: havermout is ook smakeloosJe kan het lekker eten met stukjes fruit erdoor! Bijv. appel-kaneelhavermout
Of havermout blenden met fruit, wat water en een ei, dan heb je pannenkoekenbeslag
Of koekjes! Ik ben fan van havermout
Maar ik eet het zelden gewoon gekookt eigenlijk.
Ik heb nu een apple crumble van havermout in de oven!
 Ehm, als je er mee ontbijt doe je er fruit door bijv? Ik ben nu wel fan van mijn Mango/kwark/zaden ontbijt maar dat zou ik kunnen vervangen door 60 gram havermout gekookt in water/melk met mangostukjes of andere fruitjes? Waarom eigenlijk water en geen melk?                                                         Nien1984 schreef:_Mara_ schreef:Ik dacht ook altijd dat Ontbijtkoek goed was en zeker die complete start vezels die nu zo in opspraak is. Maar ben er al een paar weken achter dat ontbijtkoek vol zit met suikers en nu blijken die vezels ook nog eens nep te zijn in die complete start.![]()
Waar heb jij dat brood gekocht Nien? Jij woont toch ook in Groningen?
L: 1 boterham met bio stroop, een bord pasta van gister en melk,banaan en wat tarwevezels in een blender.
Heb je die lunch in 1x allemaal in de blender gedaan?
Ik heb dat brood in het overdekte winkelcentrum van Paddepoel gekocht bij het bakkertje op het pleintje. Ze hadden ingevroren op voorraad en op donderdag bakten ze altijd vers!
  Nee, alleen de melk, banaan en tarwevezels. Anders wordt het wel een hele smerige combi. En Paddepoel, hmm daar ben ik maandag nog geweest. Mag ik vragen hoeveel je kwijt was voor dat brood?                                                         Phylos schreef:Oh bij paddepoel kom ik ook nog wel eens..is het puur spelt, heb je dat gevraagd? Je ziet vaak dat het deels spelt en deels tarwe is bijvoorbeeld
_Mara_ schreef:Nee, alleen de melk, banaan en tarwevezels. Anders wordt het wel een hele smerige combi. En Paddepoel, hmm daar ben ik maandag nog geweest. Mag ik vragen hoeveel je kwijt was voor dat brood?