Ik ben door Pien op dit topic gewezen en zou graag met jullie mee praten!
Mijn man en ik eten sinds iets meer dan een jaar veganistisch (al zondigen we af en toe wel op de overheerlijke pizza van onze pizzeria) en het bevalt ons heel goed!
Wij wonen in Duitsland en het is soms toch erg moeilijk om goeie vervangers te vinden. Zo zijn we al lang op zoek naar een goede room om in de chocomousse te doen... Helpt wellicht ook niet dat we niet bij een grote stad wonen en we dus voor speciale dingen echt wel verder moeten rijden.
Hij maakt het met kikkererwtenvocht in plaats van eiwit, gaat perfect! En natuurlijk genoeg (en lekkere) chocolade. Wij gebruiken die donkere chocoladepellets van Callebaut.
Die maak ik met agar agar, sojamelk, maizena, cacao, chocolade, margarine en nog wat andere ingrediënten. 
en normaliter gaat dit super gemakkelijk). Ook de wraps vanuit de over op de borden krijgen is niet heel gemakkelijk want e hebben de neiging om uit elkaar te vallen.
naar Tessa. Leuk meid dat je mee komt uitwisselen. Bijna vergeten op te schrijven.

