
Raja: hoe je het beschrijft doet het wel spannend klinken!

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Remember schreef:Omdat ik elke keer tussen 10 en 11 's ochtends al hoopvol naar de klok zit te kijken of het al bijna 12 uur is heb ik eens rond zitten kijken naar een ander ontbijt en kwam ik hier terecht. At vaak een boerenbeschuit, boterham en banaan, soms wat yoghurt (met/zonder muesli) maar in de loop vd ochtend krijg ik echt snaaibuien... Had nu nog brinta in huis, als dat op is ga ik havermout proberen
! Wat ik nu sinds een week doe is een halve bak magere kwark (citroen/perzik/aardbei of vanille, 250g), 25-35g brinta en om het wat vloeibaarder te maken wat vruchtensap/dubbelfris en dan de staafmixer erdoor! Wordt echt een hele lekkere drink yoghurt
! En, ik zing het met gemak uit tot de lunch nu, met een banaantje tussendoor! Voel me daardoor veel 'rustiger', als ik trek krijg word ik er niet gezelliger op ook
Heb vandaag een zakje gebroken lijnzaad mee genomen, zag ik toevallig liggen en ga daar morgen maar iets van toevoegen, ben benieuwd!
Brinta als pap, en helemaal als t warm is, vind ik echt verschrikkelijk, ga er vanuit dat ik dat van havermout ook zal vinden. Dus ik blijf t wel lekker mixen met kwark en wat sap!
Remember schreef:Omdat ik elke keer tussen 10 en 11 's ochtends al hoopvol naar de klok zit te kijken of het al bijna 12 uur is heb ik eens rond zitten kijken naar een ander ontbijt en kwam ik hier terecht. At vaak een boerenbeschuit, boterham en banaan, soms wat yoghurt (met/zonder muesli) maar in de loop vd ochtend krijg ik echt snaaibuien... Had nu nog brinta in huis, als dat op is ga ik havermout proberen
! Wat ik nu sinds een week doe is een halve bak magere kwark (citroen/perzik/aardbei of vanille, 250g), 25-35g brinta en om het wat vloeibaarder te maken wat vruchtensap/dubbelfris en dan de staafmixer erdoor! Wordt echt een hele lekkere drink yoghurt
! En, ik zing het met gemak uit tot de lunch nu, met een banaantje tussendoor! Voel me daardoor veel 'rustiger', als ik trek krijg word ik er niet gezelliger op ook
Heb vandaag een zakje gebroken lijnzaad mee genomen, zag ik toevallig liggen en ga daar morgen maar iets van toevoegen, ben benieuwd!
Brinta als pap, en helemaal als t warm is, vind ik echt verschrikkelijk, ga er vanuit dat ik dat van havermout ook zal vinden. Dus ik blijf t wel lekker mixen met kwark en wat sap!
KarinvdM schreef:Fruit tussendoor is toch meer dan prima? Laat die koekjes maar thuis in de kast, of nog beter, in de winkel...