
Vanavond ga ik Indiase curry maken, met vis en peultjes uit (andermans
) tuin. Gisteren bijna een hele Cantaloupe meloen gegeten, wow die was lekker!!! Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Ben erg benieuwd naar haar appeltaart.
mijn zelfbedachte recept. Hij is ook erg lekker met pinda's.
F_Orumster schreef:Is Vogeltje m gevlogenBen erg benieuwd naar haar appeltaart.
Het duurde eventjes voordat ik weer op de computer zat. De appeltaart was lekker, helaas had ik er teveel speculaaskruiden ingegooid (die horen eigk niet in het recept) waardoor hij wat minder was, maar bakken met kwark ga ik zeker herhalen 
Hij is wel erg machtig! Ik had de suiker trouwens vervangen door speculaaskruiden, maar pas op dat je daar niet teveel van gebruikt

) kiwi's, appels en weet ik wat nog meer fruit dat ik in huis heb.
Ik heb 1 hapje geproeft en het was erg lekker! Er zitten veel vezels en proteinen in, lijkt mij een prima product 
Ga ik ook een keer halen.
zou niet zo goed weten wat ik er nog aan toe moet voegen... ik heb verder geen fruit in huis en daar ben ik juist zo dol op
phormicola schreef:M'n man heeft de kamut gebruikt als ontbijtgraan (met melk en honing) en kon niet meer stoppen. De helft van het pak is nu dus wegIk heb 1 hapje geproeft en het was erg lekker! Er zitten veel vezels en proteinen in, lijkt mij een prima product
Het is ee oergraan, net als spelt, alleen dan nog ouder en totaal niet gekruist. Spelt wordt tegenwoordig namelijk veel gekruist met het huidige graan, waardoor het altijd maar de vraag is of je wel echt een oergraan aan het eten bent.
Toad schreef:hoe was de curry?

Als toetje heb ik dan ook weer de andere helft van me nectarine-frambozencobbler.