

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
picobello schreef:Voor mij hoeft een vervanger helemaal niet op vlees te lijken, maar soms is het qua structuur wel handig
Bijvoorbeeld de gehakt voor in de pastasaus of balletjes voor op de BBQ. Maar sommige producenten gaan er erg ver in om zo echt mogelijk nepvlees te maken.
Toess schreef:Zelfgemaakte ragout? Vertel
Ik eet vrijdag alleen, dit zijn dingen die mijn zoontje toch niet hoeft, dus de vrijdag is daar ideaal voor!
Zondag wil hij pizza eten, dus dan mag hij die zelf maken, ik eet dan roergebakken rijst met prei en cashewnoten
Renske_M schreef:_Lisanne schreef:Heb vandaag gebakken camembert gegeten.
...
Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe je die dan klaarmaakt... leg je die gewoon in de pan of moet je hem eerst nog paneren ofzo? Lijkt mij ook wel lekker