We hadden toen ook zelfgemaakte ragout in van die bladerdeeg achtige bakjes. Jammie
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
We hadden toen ook zelfgemaakte ragout in van die bladerdeeg achtige bakjes. Jammie
picobello schreef:Voor mij hoeft een vervanger helemaal niet op vlees te lijken, maar soms is het qua structuur wel handig
Bijvoorbeeld de gehakt voor in de pastasaus of balletjes voor op de BBQ. Maar sommige producenten gaan er erg ver in om zo echt mogelijk nepvlees te maken.
Toess schreef:Zelfgemaakte ragout? Vertel
Ik eet vrijdag alleen, dit zijn dingen die mijn zoontje toch niet hoeft, dus de vrijdag is daar ideaal voor!
Zondag wil hij pizza eten, dus dan mag hij die zelf maken, ik eet dan roergebakken rijst met prei en cashewnoten
Je kan het eten in zo'n pasteitje dat daar speciaal voor is, kan je kopen in de supermarkt, kost bijna niks. Kapje eruit snijden, ragout erin en kapje er weer op 

moet je even googelen, de bovenste link is degene die ik gebruik. En het is lekkeerrrr
Renske_M schreef:_Lisanne schreef:Heb vandaag gebakken camembert gegeten.
...
Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe je die dan klaarmaakt... leg je die gewoon in de pan of moet je hem eerst nog paneren ofzo? Lijkt mij ook wel lekker
Ik ben echt verslaafd aan kaas. Van de week ook, heb 5 plakjes kaas op ofzo, van die jong belegen
Heeerlijk! gewoon uit de hand haha. En op tosti's natuurlijk

Typisch)
of op een tosti. Wordt het net wat pittiger van. Maar op brood, nee
Je zit er wel goed vol van, echt ideaal om te maken bij weinig tijd en als je toch iets warms bij je salade wilt. 
je kan trouwens het beste de champignons in kleine stukjes snijden, net als de ui.
. Ik heb 1 bouillonblokje gebruikt, maakt het wat sterker van smaak 
