Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

LauraMc schreef:Bedankt allemaal!ponygekje21 schreef:Ik wil ook een klein taartje gaan maken voor de eerste keer. Is het lekker om als vulling een laagje banketbakkersroom met verse aardbeitjes te doen? of wordt me dat afgeraden
Héérlijk! Ook lekker in combinatie met aardbeienmousse



Thanks!
Chernique schreef:Ik had even een vraagje over de merinque botercreme als je 'm zelf maakt
Het gaat om deze:
http://www.youtube.com/watch?v=uBBoRMWcfNc
250 g eiwitten
500 g fijne suiker
750 g roomboter, in kleine blokjes gesneden.
snufje zout
Hier mixen ze eerst de eiwitten & suiker met een gewone garde, maar daarna gebruikt ze een platte klopper voor om de boter er doorheen te mixen
Ik heb helaas geen kenwood met zo'n platte klopper, en ik heb dus alleen een garde..
Zou ik hiermee ook de merinque botercreme kunnen maken? Of heb je écht die platte klopper nodig?
MamaMiesje schreef:Oh dat ziet er niet al te ingewikkeld uit, Cerilene. Dat moet te doen zijn
Lindas2 schreef:Ik had begrepen dat de kleurstoffen van Americolor goed bevallen bij verschillende mensen... Nou wilde ik een bestelling gaan plaatsen bij homebaked maar daar hebben ze de 'Wilton Icing Colors'.. Heeft hier iemand ervaring mee?
, arme jij, wat zul je bekaf zijn geweest na het maken van al die geweldige taarten
. Ajax stond er weer goed bij
en verder weet ik het niet meer uit mijn hoofd, iets teveel geweest
.
. De marsepein had ik zondag alvast zwart gekleurd, maar die kwam de volgende dag als donkerpaars tevoorschijn verdorie! Maarja, toen had ik dus geen tijd meer om er nog wat aan te doen. 


), dus gevuld met tobleronemousse en chocolademousse met m&m's erdoorheen. Verder chocobiscuit. 
