
Bijvoorbeeld de gehakt voor in de pastasaus of balletjes voor op de BBQ. Maar sommige producenten gaan er erg ver in om zo echt mogelijk nepvlees te maken.
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
mika11 schreef:Oke, bedankt.
Ja, ik snap wat jullie bedoelen.![]()
Ellabellaah, dat was inderdaad de vraag, waarom denkt de fabrikant dat het op vlees moet lijken?
picobello schreef:Ik wacht eigenlijk op een groenteburger in de vorm van een koe
mika11 schreef:Ik kom even inbreken met een vraag, hoewel ik geen vegetariër ben![]()
Er was laatst op TV een gesprek met een vegetariër.
Toen kwam er een vraag, waarom vegetariërs wel produkten willen eten die op vlees lijken.
Zo'n vleesvervangend stukje vlees, zeg maar.
Waarom is er alsnog die behoefte om iets te eten wat op vlees lijkt?
Die persoon wist er geen antwoord op, maar ik was er eigenlijk wel nieuwschierig naar geworden.
Misschien is er hier iemand die dat kan uitleggen?
Ik ben er namelijk wel in geïnteresseerd.
_Lisanne schreef:Heb vandaag gebakken camembert gegeten.
Eet ik altijd in een restaurant, maar bij een kaasboer dus niet te verkrijgen. Zwager werkt in een restaurant waar ik t altijd eet, dus hem lief aangekeken of hij niet een doosje mee kon nemen.
Ik ben ook wel een beetje gewend aan vlees-groente en aardappels. Bij pasta is iets van een vleesvervanger wel lekker, anders eet ik alleen maar pasta met geraspte kaas..