

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
liespower94 schreef:wat is een "pommes duchesse"?Ik had zelfgemaakte appelmoes met pommes duchesse
TurdusMerula schreef:Ik ga binnenkort verhuizen en hoef dan mijn keuken niet meer te delen.
Magrathea schreef:receptje?pokébowls
8nnemiek schreef:Oh die cake ziet er heerlijk uit!
En wat komen er weer veel lekkere recepten voorbij![]()
Net door de Lidl folder aan het bladeren; een hele vega pagina volgende week![]()
Vegan pizza margharita!!
[ [url=m/qtmlu3.png]Afbeelding[/url] ]
8nnemiek schreef:Heb je het water op tijd eruit gehaald?
Je moet eigenlijk alleen een bakje in de oven meeverwarmen, en zodra je het brood erin doet gooi je 200 ml water in het bakje. Na 15 minuten haal je het water eruit. De stokbroden blijven er dan nog 10 minuten in liggen.
Volgens mij bak ik ze ook op iets hogere temperatuur. 240 graden in de eerste 15 minuten, daarna 220 graden.
Deksel bedankt.Citaat:@Pien
pomme duchesse zijn volgens mij aardappeltjes voor in de oven, super lekker.