zo lekker! Ik
tempeh Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
zo lekker! Ik
tempeh
liespower94 schreef:wat is een "pommes duchesse"?Ik had zelfgemaakte appelmoes met pommes duchesse
TurdusMerula schreef:Ik ga binnenkort verhuizen en hoef dan mijn keuken niet meer te delen.
Magrathea schreef:receptje?pokébowls

8nnemiek schreef:Oh die cake ziet er heerlijk uit!
En wat komen er weer veel lekkere recepten voorbij![]()
Net door de Lidl folder aan het bladeren; een hele vega pagina volgende week![]()
Vegan pizza margharita!!
[ [url=m/qtmlu3.png]Afbeelding[/url] ]
.
) maar woon nog steeds thuis en m'n ouders zijn het er niet echt mee eens. we zijn ook koeienboeren dus snap opzich wel dat ze moeite hebben met het feit dat ik geen vlees wil eten.

Ik heb een heel bestand met recepten (tevens nog van een eerder chocoladediner en meze) die ik door kan pb'en naar mensen. De beste recepten (ik bewerk er enkele op het moment dat ik bezig ben, dus die pas ik later aan) zal ik ook in het topic delen. Ik ben vooral benieuwd naar mijn koffie-seitan... zou toch wat zijn als die niet lukt
8nnemiek schreef:Heb je het water op tijd eruit gehaald?
Je moet eigenlijk alleen een bakje in de oven meeverwarmen, en zodra je het brood erin doet gooi je 200 ml water in het bakje. Na 15 minuten haal je het water eruit. De stokbroden blijven er dan nog 10 minuten in liggen.
Volgens mij bak ik ze ook op iets hogere temperatuur. 240 graden in de eerste 15 minuten, daarna 220 graden.
In de echte franse stokbroden zitten ook geen broodverbeteraars. Maar het kan natuurlijk wel helpen als het echt niet wil lukken. Deksel bedankt.Citaat:@Pien
pomme duchesse zijn volgens mij aardappeltjes voor in de oven, super lekker.
mjammie zo lekker! waarvoor dank