De tip voor krokante taartdeeg moet ik ook nog ontdekken, Chernique, sorry
Ik had wel een keer een pecan pie gemaakt met een recept van Martha Stewart, incl. zelfgemaakte pie crust. Die was wel aardig gelukt
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Ik had wel een keer een pecan pie gemaakt met een recept van Martha Stewart, incl. zelfgemaakte pie crust. Die was wel aardig gelukt
tesseke schreef:Mijn koekiemonsters zijn gelukt![]()
(hoop dat de link werkt)
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... cd51dd19c7
fionaf09 schreef:tesseke schreef:Mijn koekiemonsters zijn gelukt![]()
(hoop dat de link werkt)
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... cd51dd19c7
harstikkel euk geworden!

(beetje blauwe kleurstof gemorst, flesje is bijna leeg
)
ik heb met mijn handen in de soda gezeten en met een nagelborstel lopen schrobben 

Ann_e schreef:Die Koekiemonsters zijn gaaf zeg!



)
tesseke schreef:en hoe halen jullie de cupcakes uit de bakvorm zonder het papiertje er een stukje af te trekken?
Ik heb ook een ijzeren vorm, en je moet gewoon zien dat er geen deeg valt naast het vormpje, tussen het papier en je ijzeren vorm. Als ze uit de oven komen, draai ik die vorm gewoon om en dan vallen ze er zo uit.

fionaf09 schreef:moest je hem niet in heet water gaan mixen? En indd raar dat er geen zelfrijzendbakmeel of bakpoeder bij zit. Misschien dat je de bloem eens kan vervangen door zelfrijzendbakmeel
) maar dat hielp dus ook niet echt voldoende. Ik denk toch dat ik de volgende keer het eens probeer met zelfrijzend bakmeel ipv de bloem; misschien dat dat een verschil maakt!
Wellicht had ik er wat minder suiker in het hart kunnen doen, maar dat doet niet af aan de smaak!