Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Zou ik dat kunnen?
Mayo schreef:Deze Jaffel? http://www.taartendecoratie.nl/product_ ... 13052f69e4
Ik zat te denken aan deze: http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod ... ts_id=2817
Of zal dat te klein zijn?
Citaat:hyppolyte, hoe heb je het aangepakt vanaf dat je de taart uit de koelkast haalde?
. Volgens mij zet ik de boel altijd in de folie in de koelkast en dit is me nog niet eerder gebeurd, misschien is het omdat ik de marsepein er niet zo dik omheen had als normaal. Ik weet het ook niet
.
en dan wat marsepeine bloemetjes erop dnek ik
!
)
Afgesmeerd met canache
Zomaar.. i.p.v af en toe sieraden (die ik haast nooit leuk vind....
) had ze nu maar iets voor mn nieuwe hobby gekocht!
Ik wil graag cupcakes maken en daar een laagje marsepein overheen doen. Moet ik dan ook bijv. botercreme gebruiken zodat het plakt, of hoeft dat niet? En hoe lang is reeds geopende marsepein houdbaar / waar moet ik het bewaren? Thanks
WildWings schreef:Even een vraagje, zie door de bomen het bos niet meer.Ik wil graag cupcakes maken en daar een laagje marsepein overheen doen. Moet ik dan ook bijv. botercreme gebruiken zodat het plakt, of hoeft dat niet? En hoe lang is reeds geopende marsepein houdbaar / waar moet ik het bewaren? Thanks