wij maken ook regelmatig gevulde courgettes maar eten het met rijst , hierbij mijn receptje
Gevulde courgette 2 personen Ingrediënten: 2 Courgettes 1 Paprika Blikje mais champignons (beetje op gevoel) 1 Ui 1 teentje knoflook Cupje/scheutje koffiemelk 200 gram gehakt ½ tl Italiaanse kruiden en paprikapoeder 1 el tomatenketchup Geraspte kaas 1 pakje Heinz tomatofrito Rijst
Bereiding: Ui, paprika, champignons en knoflook fijnsnijden en vervolgens even roerbakken. Mais laten uitlekken en op het eind kort even meewarmen Gehakt kruiden met de Italiaanse kruiden, paprikapoeder, peper zout, koffiemelk, tomatenketchup Courgette uithollen en dan 8 a 10 min voorkoken in bouillon (1 liter, 2 tl bouillon). Het gehakt mengen met de groentes en vervolgens dit mengsel verdelen over de courgettes. Ten slotte nog wat geraspte kaas erover strooien. 25 min in de oven op 180 graden Het maken van het tomatensausje: Pakje Heinz tomatofrito opwarmen en eventueel wat Italiaanse kruiden toevoegen. Rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing.
Laatst bijgewerkt door Phylos op 29-08-12 18:05, in het totaal 1 keer bewerkt