friezenfan2 schreef:Is focaccia moeilijk te maken? Lijkt me heerlijk maar moeilijk om te maken.
Dit recept valt wel mee. Is niet authentiek italiaans natuurlijk, maar wel lekker!
Ik gebruik witte broodmix van Koopmans, melk vervangen door water en ipv boter wat olijfolie toevoegen. 4 minuten mixen tot soepel deeg. 20 minuten laten rijzen in een kom met theedoek eroverheen. Dan kruiden erdoorheen vouwen welke je lekker vindt (ik heb meestal oregano en rozemarijn) en nogmaals 5 minuten afgedekt laten staan. Oven op 220 graden. Uitspreiden over bakplaat met bakpapier. Dan duw ik er vanalles in wat ik lekker vind (in deze halve tomaatjes (bolle kant naar beneden), ui, olijven en kappertjes). Beetje olijfolie en nog grof zeezout over de bende heen, 20 minuutjes in de oven en klaar is kees 
Heb morgen lekkere lunch op werk