Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
imd schreef:Ik wil ook graag no-knead proberen, maar zie eigenlijk alleen maar witbrood recepten. Ik eet eigenlijk geen witbrood, iemand ervaringen met een bruin/volkoren recept? https://www.jocooks.com/recipes/no-knea ... eat-bread/ ziet er lekker uit, tenzij iemand een first hand experience recept heeft ga ik die even proberen denk ik
tamary schreef:imd schreef:Ik wil ook graag no-knead proberen, maar zie eigenlijk alleen maar witbrood recepten. Ik eet eigenlijk geen witbrood, iemand ervaringen met een bruin/volkoren recept? https://www.jocooks.com/recipes/no-knea ... eat-bread/ ziet er lekker uit, tenzij iemand een first hand experience recept heeft ga ik die even proberen denk ik
100% volkoren speltmeel gebruik ik en dat werkt ook gewoon. Witmeel is goedkoop en eigenlijk overal wel te krijgen, maar dat betekent niet dat ander meel niet werkt. Je gluten is waar je op moet letten, dus tarwe of spelt, boekweit zal niet werken daarom, maar wit of volkoren maakt voor een recept als brood weinig uit qua willen lukken.
Kimmie schreef:chamion schreef:Aangezien ik mijn vorige post niet meer kan wijzigen.
Het deeg is aardig goed gekomen. Op de foto aan het eind van de 2de rijs.
[ [url=m/wWIXE2.jpg]Afbeelding[/url] ]
Gebruik jij hier zo'n cakevorm?