Judith_ schreef:Een ovenschotel met courgette en aardappelen? Mijn eerste ingeving zou zijn om het gehakt te ruilen met knoflook en ui met eventueel wat ketjap of zelfs tomatenpuree.
Verdere kruiden die ik bij een ovenschotel met courgette goed vind passen is gemalen komijn. Peper en zout natuurlijk niet vergeten. Beetje tijm kan ook altijd. Als je van de smaak houd is (gerookte) paprikapoeder ook lekker, hoewel dat niet mijn eerste suggestie zou zijn.
Ik heb het gehakt op smaak gebracht met gedroogde Italiaanse kruiden (tijm, basilicum, oregano), peper en zout en geruld met knoflook. De smaak van het gehakt was prima, maar de groenten en aardappelen waren niet gekruid. Opgeteld bij elkaar vond ik het dus aan de flauwe kant. Normaal gesproken brengt de kaas nog wat pit erin. Maar bedankt voor je suggesties. Komijn en een scheutje ketjap, die ga ik onthouden!

Bedankt voor het recept Marije! Ik maak shoarma ook liever met kip of kalkoen...dat gaat nu een stuk makkelijker worden.
