Lijstje gisteren
Nada schreef:O: Havermout, amandelmelk, pindakaas, lijnzaad, appel,
L: Kikkererwten, bulgur, zelfgemaakte pindasaus (beetje rare combi maar ik had niet zo veel meer in huis en alles met pindasaus is lekker!)
T: Water, handje pepernoten
A: Pompoen lasagne, glas water
T: Smoothie van amandelmelk en twee bananen
B: 20 min. buikspieroefeningen
Lijstje vandaag:
O: Havermout, amandelmelk, lijnzaad, appel, verse sinasappelsap
T: Worteltjes, rijstwafel
L: Bruin broodje met sla, tomaat en avocado
T: rijstwafel met pindakaas, chocomelk en focaccia
A: Klein beetje pasta met verse groentes en vega wokstukjes
B: Buikspieroefeningen (wil zoo graag weer hardlopen, het kriebelt echt, maar ik was de hele dag weg, toen om 8 uur nog eten en nu is het een beetje te laat.. aah
)
Maartje, jouw avond eten klinkt echt heel lekker!
Pompoenlasagne is echt goddelijk
mag je me voor wakker maken
Recept heb ik gewoon van de AH
Ingrediënten
2 el olijfolie
1 rode paprika in reepjes
1 pak pompoen (450 g diepvries)
2 blikken tomatenblokjes (a 400 g)
1 bakje ricotta (verse kaas 250 g)
1 pak lasagne (250 g)
50 g Grana Padano (kaas) geraspt
1 el pijnboompitten (bakje 80 g)
Bereiden
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak de paprika 2 min. Schep de pompoen erdoor en bak nog 3 min. Schenk de tomatenblokjes erbij en breng aan de kook. Kook de tomatensaus 5 min. Voeg de helft van de ricotta en peper en eventueel zout naar smaak toe.
2. Schep een beetje tomatensaus op de bodem van de ovenschaal. Dek af met een laag lasagnebladen. Schep hier een beetje tomatensaus op en maak zo met de rest van de lasagnebladen en saus meer lagen. Eindig met een laag tomatensaus. Schep de rest van de ricotta in kleine bergjes op de lasagne. Bestrooi met de Grana Padano, de pijnboompitten en peper naar smaak.
3. Bak de lasagne in de oven in ca. 30 min. bruin en gaar.
Laatst bijgewerkt door Nada op 25-11-13 23:20, in het totaal 1 keer bewerkt