sharonalover schreef:zijn die bureauonderleggers wel groot genoeg?
Of zijn dat die grote doorzichtige?
Hijs heel groot
Taarten van 25 cm en die ster (gaat mix in voor 30 cm) kan ik qua fondant/marsepein helemaal uitrollen op die mat
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
das misschien ook nog wat als deze stuk gaat oid
Ik ga woensdag weer, even 3 erbij halen omdat ik vrijdag m'n eerste 'workshop' heb
En idd, als er vriendinnen komen freubelen ofzo, ideaal


Zo schattig
Ik gebruik alleen nooit 100% marsepein, altijd marsefont of fondant
Misschien ga ik het wel een keer proberen 

Kan het even 'intrekken' 
) vind ik het er toch wel goed uitzien (structur, begint al uit te harden etc) nu nog bakken hihi 

Heb de smaakstof al bij het eiwit klutsen erbij gedaan, waardoor je eigenlijk geen gedoe hebt met dat je structuur veranderd, en voor wat extra kleur heb ik dust gebruikt
Weet net of het werkt, maar het kleurt érg fijn en je hebt er maar weinig van nodig, kan zo het meel al kleuren voordat het bij het eiwit gaat.
)


Citroen macarons en ga ze vullen met lemon curd


En mn moeder heeft nu mini cupcakes bij me besteld met stroopwafelsmaak om uit te delen in haar winkel in Gouda. Denk dat ik brokken stroopwafel door het beslag ga doen, met een klein toefje vanille bc en dan een stroopwafelrondje erin zet.