Bedankt allemaal voor de complimentjes

Ik houd zelf niet zo van marsepein, daarom heb ik de fondant eerst eens geprobeerd. Het is héél erg plakkerig, das wel een nadeel, ik heb em vrij vaak door de poedersuiker gerold om em goed te kunnen kneden, maar daarna ging het best goed. Is ook niet gescheurd gelukkig.
Ik heb trouwens een érg lekkere vulling gevonden; namelijk aardbeien-slagroom vulling

Ik weet uit mn hoofd niet meer precies hoeveel je overal van nodig hebt..
Volgens mij 250 gram verse aardbeien, dan wat suiker er doorheen (60 gram, kan dat?), en dat doe je pureren, niet té lang, het is lekker als er nog wat hele stukjes aardbei tussen zitten.
Drie blaadjes gelatine laat je 5 minuten weken in koud water.
Dan een pakje slagroom van 250 gram opkloppen.
De aardbeienprut verwarmen, en daar de gelatine in oplossen.
En dan meng je het door de slagroom.. Twee uurtjes in de koelkast, en dan is het mooi stevig, kun je zo tussen de cake leggen en smaakt héérlijk!!
