
Het wordt een 4 gangen diner, en ik heb bedacht dat bij bepaalde gangen er vooraf een keuze gemaakt kan worden wat ze willen.
Het menu is nog niet helemaal sluitend, misschien dat jullie nog tips hebben.
Voorgerecht
- Soep (nog nader te bepalen welke soep)
- Brood met knoflook boter, peterselie en geraspte kaas
- Brood met champignons en kaas (ik zoek nog een goed recept)
En nog iets met brood maar moet nog wat bedenken
Tussengerecht
- Brie in een krokant jasje op een bedje van rucola met honing limoen dressing, walnoten en tijm (dit is echt lekker

Als variant heb ik daar iets soortgelijks op bedacht maar dat gerecht heb ik nog niet rond
- Kip in een krokant jasje op een bedje van rucola met ??? dressing (honing mosterd?) en ???
Hoofdgerecht
- Bavette rollade gestoofd in rode wijn
- Kip sate, lekker standaard voor de wat moeilijkere eters
- Iets met vis, aangezien iemand geen vlees eet. Deze vind ik lastig, want ik ben zelf geen vis eter. Iemand tips?
Bijgerecht
- Stoofperen
- Aardappeltjes/patat o.i.d.
- Haricot verts met citroen en ui
- Koolsalade o.i.d.
Nagerecht
Ik denk een proeverij met meerdere items, waarschijnlijk een selectie van onderstaand
- Zelfgemaakt ijs
- Snicker cheesecake
- Brownie
- Witte chocolade mousse
- Apple crumble
- Trifle
In mijn hoofd dacht ik het kerstdiner aardig rond te hebben, nu ik dit typ zijn er nog te veel losse eindjes
