Speirs schreef:Maar met manier 2, snijden jullie dan eerst de punt er ook af zodat je een mooi snijvlak krijgt? En wat doen jullie daar dan mee?
Ja lekker dikke “plak” kaas om uit het vuistje te eten.

Moderators: Essie73, ynskek, Ladybird, Polly, Muiz, Telpeva, NadjaNadja
Sodera schreef:Nicje87 schreef:Is het nadeel dan niet dat iedereen met zijn vingers de kaas moet vasthouden aan de stukken dat je ook eet?
Voordeel van foto 2 is dat je de kaas kan vasthouden ter hoogte van de schil.
Ik snap hier echt niks van![]()
Kan iemand me dit uitleggen met een plaatje???
En @hilli: ik ook!!
Oscar schreef:Nu we hier toch met 4 pagina's kaasschaafexperts bij elkaar zitten: wat is volgens jullie de beste methode om overjarige kaas (je weet wel, die lekkere met zoutkristallen erin) te snijden zonder daarbij minimaal 2 vingers armer te geraken?
chanicha schreef:Supervixen komt ie!
[ [url=m/35xb28.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/p4c0DC.jpg]Afbeelding[/url] ]
Eelmo schreef:Manier 1 is volgens mij alleen vol te houden als je manier-1-expert ben. Bij vriend thuis schaven ze dus zo, maar ik kan niets met die stukken kaas haha. Je krijgt dan zo'n superdun fliebel stuk, en uiteindelijk eindig je alsnog op manier 2. Kun je het net zo goed meteen goed doen, toch?