Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Bijkomend voordeel is dat je de verhouding van de ingrediënten niet scheef trekt en het deeg niet te droog wordt. Vocht is de beste broodverbeteraar
8nnemiek schreef:Ik heb inmiddels een klein lijstje met tapas ideetjes![]()
Mini quiche
Oesterzwam empañada's
Pesto broodjes
Satestokjes met courgette/wortel en garnering
Aardappelgratin (met spinazie denk ik, of broccoli)
Gevulde tomaatjes met griekse rijst
Gevulde champignons
Ik denk niet dat ik tijd heb om ze allemaal te maken, dus moet er een paar kiezen. Lastig!
Kan ik mee leven.
(tja woon in Rotterdam krijg je dat
)
kan zijn dat ik dan een stuk maak met toch wat spekjes erin voor man/zoonlief
dus ons diner staat bij deze vast
en het hoofdgerecht was diverse groenten met zoete aardappelpuree en een pasteitje van vegan kipstuckjes in jus met groenten en dan afgedekt met bladerdeeg. Zo lekker! Magrathea schreef:https://www.blackbirdsandcakes.nl/vegan ... HUPN7N4nWc dit ziet er super mooi uit!
Echt zo lief! Met vooraf pompoensoep, en als hoofdgerecht een salade met veldsla en mango en een bietenquiche: