Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja
Citaat:Bevroren hamburgers in een pan gaan bakken en denken dat ze wel vanzelf los gaan dan. Dat werd 1 groot zwart blok..
tengeltje11 schreef:Citaat:Bevroren hamburgers in een pan gaan bakken en denken dat ze wel vanzelf los gaan dan. Dat werd 1 groot zwart blok..
ik bak zo goed als dagelijks bevroren vlees,nog nooit zwart geweest,dus geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt?
PrizTwir schreef:De afbak broodjes in de combi magnetron en deze niet op de oven stand zetten. Ik denk, goh wat stinkt het hier. En ja hoor, broodjes in de fik. Heb ze op een bord gedaan en zo naar buiten geflikkerd.
.
Femek2902 schreef:Als je kwarttaart gaat maken, check dan eerst of de springvorm wel goed vast zit en of de bodem er wel goed in zit.. Als je dat 100% zeker weet, til de springvorm met inhoud dan nog steeds met 2 handen en ondersteun zowel de ring als de bodem
LiannePuthzy schreef:Ik wou een keer een kant en klare pizza in de oven doen(zo eentje waar een papiertje moet onderzetten omdat t deeg dus kan gaan druipen) ik papiertje er onder vandaan gehaald resultaat een uitgestulpte pizza tussen het rooster