Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
anneliesdj schreef:Amiigo schreef:Banaan, melk, ijs en zoetstof in de blender
Waarom zoetstof? Banaan is toch al vrij zoet en ijs is ook gezoet, kan prima zonder hoor.
Maar ik eet graag pinda's, al dan niet geroosterd, of kaasstengels. De kaasstengels van de Aldi is niets aan toegevoegd en zit dus maar weinig ongezond spul in. Gezond is het ook niet meteen maar oke, je wilt ook weleens wat anders.
Cheetahfan schreef:melaniepk schreef:Voor de zoete trek...
Probeer eens:
Appel schillen, doormidden snijden, klokhuis eruit, daaroverheen wat gele vla, bestrooien met kaneel.
Even in de magnetron en je hebt een heeeerlijke snack die valt als een baksteen dus je zit meteen vol
Ik zou de vla niet in de magnetron doen.
melaniepk schreef:Why not ?
Nooit anders gedaan hoor...
Je moet het er ook geen 10 minuten inkwakken, maar neem aan dat men dat wel snapt...
anneliesdj schreef:lor1_1984 schreef:SAJ niet gezond?
Hoe komen ze dan aan dat imago?
Kun je zeker nog beter een gewone rijstwafel eten?
SAJ 34 gram suiker per 100gr.
Oranje tompouce 24 gram suiker " "
Dus ik zit lekker aan de oranje tompoucen, zijn een stuk goedkoper ook (89 cent per 4 bij Lidl)