Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

LetsgoKelly schreef:@vraagje, ook van het vorige topic. Ziet er al goed uit! Weet niet of je al antwoord had gehad maar ik gebruik 1:1 botercreme. 100gr poedersuiker, 100gram roomboter, beetje vanlle essence, 10 min mixen en klaar. Vooral ook goed op laten stijven en met een warm mes nastrijken dan wordt hij het gladste voor je hem gaat bekleden.
)
Ze hebben van die grote matten altijd. En uiteraard is het eetbaar, het is immers een soort cornflakes, maar zou je dat nou echt als 'volwaardig' stuk taart kunnen uitdelen?
Mayo schreef:Ik gebruik Copper (fleshtone) van Americolor
MamaMiesje schreef:Ik ken het idd ook van Cake BossZe hebben van die grote matten altijd. En uiteraard is het eetbaar, het is immers een soort cornflakes, maar zou je dat nou echt als 'volwaardig' stuk taart kunnen uitdelen?


ik ben vanaf nu officieel met zwangerschapsverlof, dus tijd zat om te freubelen, dus heb vooral spulletjes besteld om bloemetjes van gumpaste te gaan proberen, wil heel graag die cursus gaan doen die Jaime ook heeft gedaan, maar dat zal nog een tijdje moeten wachten, dus nu eerst zelf maar een beetje aan rommelen 

