Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
ellepel schreef:de saus ga je wel zelf maken he?
en niet uit een zakje
ik hou niet van aanmaak zakjes, Mijn champignonsaus maak ik ook altijd zelf voor over de kip.
In het tijdschrift van Dekamarkt/Vomar staan deze maand ook al voorproefjes voor kerst én hoe je groot vlees bereid!
) 
. Dat zou ik ook hebben. Al zou ik het stiekem ook een beetje om het gezicht van de schoonmoeder doen, maar ook al was dat gezicht er niet, dan heb je toch maar weer iets mooist bereid
Sheran schreef:Volgens mij vindt TS het heel leuk om te koken, en dan sloof je juist graag uit. Dat zou ik ook hebben. Al zou ik het stiekem ook een beetje om het gezicht van de schoonmoeder doen, maar ook al was dat gezicht er niet, dan heb je toch maar weer iets mooist bereid
Vormt weer een mooie compositie met de pecacnnoten in het gerecht!
Lielle schreef:kom hierop terug maar roomaardappeltjes zijn heel lekker, en ik heb ook een recept voor aardappelwaaiers, en gevulde grote aardappels. Voorgerecht en amuse lukt ook wel.
Lielle schreef:ja, wordt wel vanavond pas. Is iets met een grote gekookte aardappels in de schil, uithollen en kruim mengen met boursin oid, geraspte kaas en er weer in schppen. Erg lekker.
marleen_usar schreef:Waarom niet mee nemen naar een restaurant?