Ga denk ik voor meerdere gangen. Nagerecht heb ik nog wel liggen.
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Ga denk ik voor meerdere gangen. Nagerecht heb ik nog wel liggen.
) maar als deze op is ga ik er wat onderzoek naar doen.
.
)! Dus ik ben blij dat ik dit forum volg haha. Ik heb ze dus gekocht en ze ruiken een beetje naar kaas stengels.. Ik ben heel benieuwd hoe ze zijn in gerechten:) Ik ben gek op kaas maar ik heb er niks op tegen om vegan kaasvarianten erbij te proberen
Ja goed idee! De straat op deze zaterdag! Weg met de salade geitenkaas en hummus wrap
poes schreef:De gele hesjes zouden beter eens opkomen tegen die mottige geitenkaassalades... Of de 'vegetarische pasta met groenten' waar je dan kale pasta met wat gestoomde groenten krijgt. Ongelooflijk hoe suf sommige koks zijn.
Ik ga wel vaak uit eten maar eerder het betere segment en daar eet je gelukkig wel super lekker vegetarisch. Sowieso ben ik nooit brasserie fan geweest, je maakt het zelf vaak veel beter en betaalt een godsvermogen. Uit eten doe ik dus voornamelijk om dingen te eten die ik zelf niet kan en ik kan inmiddels wel een beetje koken. Vind ik
Sintara schreef:Oohh hoe maak je nepkaasje voor tosti's?
poes schreef:Ik hou wel van een lekkere salade hoor. Maar de gemiddelde brasserie is zo inspiratieloos. Allemaal dezelfde kaarten. Ik snap nooit zo goed wie blij wordt van:
biefstuk
stoofvlees
vol au vent
geitenkaassalade met spek
kabeljauw met puree
tomaat mozarella
voorgerechten: soep, kaaskroket
serieus
Zo lekker
.
.