

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
poes schreef:De gele hesjes zouden beter eens opkomen tegen die mottige geitenkaassalades... Of de 'vegetarische pasta met groenten' waar je dan kale pasta met wat gestoomde groenten krijgt. Ongelooflijk hoe suf sommige koks zijn.
Ik ga wel vaak uit eten maar eerder het betere segment en daar eet je gelukkig wel super lekker vegetarisch. Sowieso ben ik nooit brasserie fan geweest, je maakt het zelf vaak veel beter en betaalt een godsvermogen. Uit eten doe ik dus voornamelijk om dingen te eten die ik zelf niet kan en ik kan inmiddels wel een beetje koken. Vind ik
Sintara schreef:Oohh hoe maak je nepkaasje voor tosti's?
poes schreef:Ik hou wel van een lekkere salade hoor. Maar de gemiddelde brasserie is zo inspiratieloos. Allemaal dezelfde kaarten. Ik snap nooit zo goed wie blij wordt van:
biefstuk
stoofvlees
vol au vent
geitenkaassalade met spek
kabeljauw met puree
tomaat mozarella
voorgerechten: soep, kaaskroket
serieus