DeMolenhoek schreef:Cabelona schreef:Deze ga ik dit weekend proberen.
http://kleinstukjedan.nl/de-zeeuwse-bolus/
Voor het recept helemaal naar beneden scrollen
Foto van de kaneelbroodjes van laatst:
[ [url=m/dNX237.jpg]Afbeelding[/url] ]
Die kaneelbroodjes zien er heerlijk uit! Heb je een recept?
Hier staat er een chocoladebrood in de oven. Ben enorm benieuwd. Vond de eerste rijs niet lekker gaan
Maar goed, heb ergens een recept vandaag geplukt en weer koppig mijn eigen toevoegingen gedaan
Dit recept heb ik gebruikt voor de kaneelbroodjes:
https://foodandjourneys.net/swedish-cin ... lbullar-3/
Ik heb de broodjes 2x laten rijzen in de oven bij 35 graden met een bakje water eronder. Volgens mij de eerste keer zo'n 30/35 minuten na stap 5 en na stap 11 voor 20/25 minuten.