Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Knakker schreef:KarinvdM schreef:klinkt goed, maar zitten er geen slechte vetten in?Sorry, ik kan m'n laatste post niet meer aanpassen, maar die vanilledrink is lekker!!!![]()
Letizia schreef:Haha dat klopt, moet je eens aan ze vragen waar baklava vandaan komt
Letizia schreef:Leuke link trouwens, met die recepten!
Ik zou graag die met de frambozen willen maken
http://www.theyummylife.com/recipes/224 ... or+Oatmeal
maar wat zijn de hoeveelheden in op z'n Hollands?
En skim milk is magere melk? Ik gebruik tegenwoordig sojamelk, zal toch ook wel voldoen?
Chanen schreef:Gisteren wegens stroomuitval mijn havermout voor de verandering een keer in een pannetje op het vuur klaargemaakt in plaats van in de magnetron en gek genoeg had ik het idee dat het toch echt verschil maakte. Zodra de havermout op het vuur aan de kook was, had het eigenlijk gelijk de juiste dikte, terwijl ik het in de magnetron altijd nog een tijdje door laat koken. En ik had ook het idee dat het wat anders smaakte, maar dat zal wel ingebeeld zijn.