Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
meikemarieke schreef:er komen weer mooie creaties voorbij!
Leuk ook om te zien dat er steeds meer mensen aangestoken worden door het taartvirus!
Weet trouwens iemand of ergens een howto is van die grote rechtop staande cijfers van fondant?
Cabelona schreef:Mooi gedaan die tiara!!! Wat voor spul is icing, ik heb het wel eens zien staan, maar nog nooit meegenomen.
hahaha.
) om de
Vond 'm ook erg goed gelukt, al zeg ik het zelf haha!odenxia schreef:@meikemariek: Met icing bedoel je andere icing als de royal icing? Ik heb namelijk de ervaring dat deze uithard (royal icing)

meikemarieke schreef:odenxia schreef:@meikemariek: Met icing bedoel je andere icing als de royal icing? Ik heb namelijk de ervaring dat deze uithard (royal icing)
ik heb de tiara inderdaad gemaakt van royal icing, is ook de bedoeling dat ie uithardt he! Anders kan ie nooit op een taart staan
edit: oh je hebt het natuurlijk over de taart bekleed met icing![]()
haha nee dat is buttercreamicing, die wordt niet keihard


Het lijkt of hij schuin staat, maar hij was eigenlijk mooi recht. Helaas was de strik bovenaan wat gebroken.
De laatste, echt een mini (was maar 13cm geloof ik, bakvormpje van de Hema)
Heb ontzettend lang gezeten aan alle bolletjes voor het schaap.