Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Vandaag weer een poging gedaan maar de mijne blijven niet mooi
. Ik heb er gewoon geen gevoel voor, ben ik bang. Nou ja, hij smaakt vast wel weer lekker en dat is het belangrijkst

Wel een leuk taartje
Als je echt strak wilt besmeren met botercreme dan kun je boter mengen met poedersuiker, 1 op 1. Dus bijvoorbeeld 150 gram boter en 150 gram poedersuiker. Dit is heel stevig en daarmee kun je je taart erg strak maken. Ik vind het zelf niet echt lekker dus ik meng er bijvoorbeeld witte chocoladepasta of lemoncurd door.

nee maar je snapt wat ik bedoel
hoop ik


) alleen heb ik geen flauw idee hoe ik er aan een kerstmannetje moet beginnen
iemand tips? En voor de mannen wil ik enkele met drank maken, heeft iemand dit al eens gemaakt en heeft er een recept van? Of moet je dan gewone mix maken en er dan een scheut drank indoen? Natje_Spirit schreef:Leuke dingen zijn er weer voorbij gekomen
SRG, ik vind ze wel leuk geworden en dat terwijl je niet eens je best hebt gedaan ! Ben dan eens benieuwd hoe ze eruit zien als je wel je best hebt gedaan...![]()
Ik maak met kerstavond het dessert en ik wil verschillende smaken cc's maken en ze dan opleuken met sneeuwmannetjes en kerstmannen (als me dat lukt tenminste) alleen heb ik geen flauw idee hoe ik er aan een kerstmannetje moet beginnen
iemand tips? En voor de mannen wil ik enkele met drank maken, heeft iemand dit al eens gemaakt en heeft er een recept van? Of moet je dan gewone mix maken en er dan een scheut drank indoen?
Heb ik ook gedaan bij mijn Truffel Grand Marnier taart (oooh, komt daar de naam vandaan, hahaha
), gewoon door de mix een beetje en daarna heb ik ook nog wat over de cake besprenkeld..