Dit is mijn zwak.. moet mijn dieet volhouden
ik verwijder mn stipje 
Plien91,
ik heb hem gemaakt met het recept van TS. daar vond ik het caramel erg lekker. Vullend en niet melk achtig
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Hoe doen jullie dat? Debbie schreef:Ik heb hem sinds kerst niet meer gemaakt, maar vrijdag willen een collega en ik weer aan de slag voor op het werk komende zaterdag.
Nu wou ik graag eens iets 'anders' doen dan anders. Of er kleine nootjes (zoals die op ijsco's en de achterkant van een slagroomtaart) in verwerken, of bijvoorbeeld iets doen met bokkepootjes.
Heeft iemand tips?
En als ik zie hoe PERFECT sommige mensen hem hier in blokjes kunnen snijden..Hoe doen jullie dat?
mini stukje voor iets van 3 euro dacht ik. Nou ik heb nu voor 3/4 euro een hele ovenschaal vol
maar ook enorm lekker dus had mooi een stukje gekocht
) 
