Benieuwd ben ik naar de saus hoe je die maakt, en naar de gegrilde aubergines...of he die kruid, insmeert met iets en hoe lang op de barbecue. Ziet er lekker uit.
gaucho
Berichten: 10269
Geregistreerd: 29-10-05
Geplaatst: 06-06-21 19:15
Roze goedje is homemade ijs met bosvruchten
Aubergines in plakjes met kaneel en baharat in een grillschaal, samen met rode ui. Bulgur is met olijven en bouillon gegaard, later munt, granaatappel pitjes en citroensap toegevoegd. En rucola. Morgen eet ik dat als lunch met wat feta erbij.
DideH
Berichten: 7984
Geregistreerd: 21-03-13
Geplaatst: 06-06-21 19:16
Voorgerechtje meloen met ham, daarna courgettesoepje en nog wat hapjes ernaast
Laura82
Berichten: 7495
Geregistreerd: 05-06-06
Geplaatst: 06-06-21 20:06
Ik had gisteren een too good to go pakket opgehaald bij de kaasboer, met oa een bol burrata
Daarnaast ook nog lekker lasagne
Ianthe
Berichten: 1542
Geregistreerd: 24-04-13
Geplaatst: 06-06-21 22:09
Ine23
Berichten: 4272
Geregistreerd: 16-11-09
Woonplaats: Zeeland
Geplaatst: 07-06-21 07:44
Gisteren waanzinnig lekker Italiaans gegeten en helemaal vegan