Filodeeg (ik gebruik die van de turkse supermarkt, die zijn groter) 350gr spinazie 250gr feta 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eieren Zout & peper
Vet een ovenschaal in een vul met een aantal bladen filodeeg. Boter elk blad in. Fruit in een pan de gesneden ui en knoflook. Voeg vervolgens de (wat kleiner gesneden) spinazie toe en bak mee tot het geslonken is. Breng op smaak met zout en peper. Verkruimel vervolgens de feta door het mengsel en maak af door er 2 eieren door te roeren. Voeg het mengsel toe in de ovenschaal en vouw de filodeegbladeren dicht. Dek de taart af met een aantal filodeegbladeren op dezelfde manier als je bij de bodem hebt gedaan. Warm een half uur op in de oven op 180 graden
Dit recept gebruikt en een beetje naar eigen smaak gemaakt..
ellepel
Berichten: 48662
Geregistreerd: 24-02-04
Woonplaats: assen
Geplaatst: 29-08-18 22:32
Ok.maar alles eet je dus rauw/koud?
xLoki
Berichten: 3692
Geregistreerd: 16-01-08
Geplaatst door de TopicStarter: 29-08-18 22:34
ellepel schreef:
Ok.maar alles eet je dus rauw/koud?
Zo hoort het wel, maar ik heb de garnalen gebakken met knoflook, chili’s, sojasaus, sesamolie en chilisaus en de edamames in diezelfde pan opgewarmd. De rijst was ook nog niet helemaal koud!