Ik leer hier elke dag weer bij. Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Sharani schreef:poes schreef:Ik maak mijn bolognese ook met linzen. Te lekker!
Gebruik je dan linzen uit blik?
Heb de violife ook eindelijk, moest er een week op wachten dus nu maar hopen dat hij lekker is.
Zo lekker! Volgende keer doe ik het wel met filodeeg denk ik want het bladerdeeg werd wel heel dik.
Had je het recept hier al gedeeld?


Avis schreef:Ik herken dat, CalipsoLover, ik ben ook allergisch voor noten (en fruit, en veel groenten en en en...) het is een zoektocht geweest naar hoe ik (want ik eet inmiddels veganistisch) mezelf niet teveel schade toebracht, maar wel kon blijven eten zoals ik wilde, maar het is gelukt. Als je eenmaal weet wat wel en niet kan, vind ik het ondanks alle rekening-houden-met-zaken wel prima te doen. Alleen uit eten gaan blijft lastig, maar dat zal ik houden.
Als je zo graag veganistische huisdieren wilt, neem dan een hamster
.
Anoniem schreef:
Het is niet dat ze morgen een ander dieet moeten.
) zodat hij gedurende de dag nog eens een hapje kan nemen.
Dat is wel weer een meevaller.