Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Maar wat neem ik als broodbeleg? Elke dag kaas of ei word ik ook zo zat. Af en toe neem ik ook pindakaas en op een hard broodje vind ik smeerkaas lekker. Philadephia met postelein of komkommer en tomaat vind ik ook lekker, maar dat is wat onhandig voor op stage en school 
bedankt, ga zo snel mogelijk kijken

Mirjamsel schreef:Ik las hier trouwens iets over vega spekkies voor voor de andijvie o.i.d. ? Ik heb bij de AH gezocht maar niks gevonden.. Weet iemand waar ik die kan kopen?
Spekkies door mijn stamppot is namelijk het enige wat ik aan vlees mis (zuurkool is bijv. heel kaal. En dat eet ik dan wel met appel of ananas, maar als we dat niet in huis hebben, doe ik er sojasaus doorheen)
veeel meer dan de plus, of de C1000. Go Appie

Ik blijf lekker meelezen! Pippaa schreef:Hoi, mag ik me ook melden?
Ik ben sinds een jaar ongeveer vegetariër en m'n omgeving moet er maar mee leven. M'n ouders vonden het eerst heel lastig dat ze sommige dingen apart moesten maken ineens (saus zonder echt gehakt) maar dat was gewoon even wennen. Nu woon ik samen met mijn vriend, die ook vegetariër is, dus lekker makkelijk. De tweede la van de diepvries ligt vol met vegavlees
Tja, ik heb eigenlijk nooit vlees gemist, want ik vond het meeste altijd viesIk blijf lekker meelezen!
Ik merk zelf bij mijn vader dat hij helemaal verbaasd is dat het toch niet zo vies is als hij dacht, die vego balletjes door de saté bijvoorbeeld
Maar hij vond vlees toch te lekker...
Toch denken erg veel mensen dat bij voorbaat al, geloof ik haha.
Maar goed, ik heb het er héél erg voor over om dat te 'missen', voel me hier goed bij!
en Kibbeling vind ik echt heerlijk haha, maar dat wil ik er met liefde voor missen inderdaad. _Lisanne schreef:Heb je dan rond die tijd ook echt trek in warm eten?


Yummm