Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

en wil morgen beginnen aan een boltaartje + de biggetjes voor een pig in mud taartje. Die biggetjes wil ik graag in voren maken. Maar nou was de vraag hoelang kan ik die biggetjes invriezen?
Gewoon luchtdicht verpakken (vershoudfolie) en dan op een koele donkere plaats bewaren.. 
Gevult met bananen bc en bebogeen..
Had geen zin om die helemaal te gaan boetseren en daarnaast ook geen tijd ervoor
maarja zo houd hij er ook nog iets aan over als de taart op is
gabyfedde schreef:Ik volg dit topic al een tijdje en heb echt bewondering voor de kunstwerkjes die sommigen maken. Ooit, als ik een oven heb waar ik de temperatuur goed kan instellen (er zit wel een knop, maar kan niet zien hoe warm hij is) wil ik het ook eens gaan proberen. Woon vlakbij (en werk) in Geldermalsen dus kan makkelijk bij Taartendecoratie langs gaan.
imd schreef:gabyfedde schreef:Ik volg dit topic al een tijdje en heb echt bewondering voor de kunstwerkjes die sommigen maken. Ooit, als ik een oven heb waar ik de temperatuur goed kan instellen (er zit wel een knop, maar kan niet zien hoe warm hij is) wil ik het ook eens gaan proberen. Woon vlakbij (en werk) in Geldermalsen dus kan makkelijk bij Taartendecoratie langs gaan.
Is een oventhermometer niet wat voor je? Te koop bij hema voor rond de 5 euro geloof ik?

gabyfedde schreef:imd schreef:Is een oventhermometer niet wat voor je? Te koop bij hema voor rond de 5 euro geloof ik?
En dan met een stift de temperaturen schrijven bij de knoppen? Het is wel een idee. Ik bak er nu wel simpele dingen als pizza's en afbakbroodjes in, maar daarvoor is de temperatuur niet zo heel belangrijk.
) en die doet een beetje waar hij zelf zin in heeft, dus ik doe alles op de thermometer, die bij mij trouwens aan het rooster hangt. Inmiddels weet ik waar hij ongeveer op moet staan en dan check ik gewoon om de 10 minuten even of hij idd op de juiste temperatuur staat.
Zoveel dat ik voor mijn eigen verjaardag gewoon taarten heb gehaald







