Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Lisette03 schreef:taart voor mijn schoonmoeder:
Rare witte pukkel is de flits, zie tweede foto
) maar wat een super leuke taarten weer. Vind die hippo's ook erg goed bedacht
wereld schreef:Leuk die hippo taart!! Echt geweldig!
Die draaibare taart plateau in het filmpje is ideaal!!
Waar kun je zoiets kopen?
hebben jullie een idee?

Gewone baileys zal denk ik de cake soppig maken.
Mayo schreef:vincentlover schreef:net 2 biscuits gebakken, een grote en kleine voor mn stapeltaart, citroenbavarois en aftereight vulling gemaakt
Ook weer vlindertjes gespoten van icing, maar het wil nog niet echt lukken.....ik heb geen idee wat ik fout doe...
Hoe doe je het precies tot in details? Ik heb nét die workshop gevolgd, dus misschien kan ik je helpen

die houdt niet van al dat drukke, felgekleurde gedoe
vincentlover schreef:Ik maak gewoon icing, kleuren dan in een spuitzak, a4tje met geprinte vlinders in een insteekhoesje en daarop spuiten. Maar sommige stukken worden dikker (ja altijd even hard drukken, maar lukt niet echt) Hoekjes willen al helemaal niet en als ik klaar ben en de spuit los wil halen zeg maar, dan krijg ik zo'n lange punt eraan....
Heb je ook nog een goede tip hoe ik de vlinders op de taart vastmaak? Heb het de vorige keer met glazuur gedaan, maar werkte niet heel goed.
Alvast bedankt

Polivy schreef:Geweldig! Hoe heb je dat gedaan?
Die heb ik toen in de vriezer gedaan.
Maar ik heb van die buisjes voor in de onderste taart, waar de bovenste taart op steunt, maar doe je dan eerst de onderste taart vullen, dan die buizen erin en dan de marsepein erover? Of eerst de marsepein en daarna de buisjes erin?