
Heel toepasselijk onder dit topic
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

8nnemiek schreef:Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat het ei bv zorgt voor een minder droge rookworst. Die van de vegetarische slager vind ik persoonlijk echt te droog en smakeloos. Prima voor de veganisten, maar ik vind het ook goed dat er dan een vega versie komt die meer op echte rookworst lijkt voor de vegetariërs en flexitariërs.
En dat zeg ik niet omdat ik door een gehypte roze bril naar mijn eten kijk haha. Ik vond hem lekker sappig en voor zover ik me rookworst kan herinneren echt een goede gelijkenis hebben. Heb je hem wel in het plasticje opgewarmd? (Oprechte vraag, ik snap gewoon niet hoe hij droog kan zijn geworden bij jou
)
(het zorgt voor de 'knack')
Oh well ik hoop inderdaad ook dat de anderen beter smaken.
Achja,.. Ik ga hem gewoon proberen.
8nnemiek schreef:Misschien had ik er eentje met een productiefout, zou zomaar kunnen natuurlijk![]()
Wel inderdaad netjes 10 minuten in de verpakking opgewarmd in heet water.
Ik heb er nog 3 in de vriezer liggen, dus misschien smaken die beter![]()
Ik kan me nog goed herinneren dat bij de rookworsten van de Hema vroeger het vet/sap langs je gezicht af liep als je erin beet haha.
!
.
Sheran schreef:Dit verspakket van de AH voor rode linzensoep:
https://www.ah.nl/producten/product/wi4 ... verspakket
kan sporen bevatten van ei, schaaldieren en vis.
Nu doe ik daar niet heel moeilijk over, maar ik vraag me gewoon af: hoe dan? Het zijn gewoon groenten en linzen.