
Heel toepasselijk onder dit topic

Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
8nnemiek schreef:Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat het ei bv zorgt voor een minder droge rookworst. Die van de vegetarische slager vind ik persoonlijk echt te droog en smakeloos. Prima voor de veganisten, maar ik vind het ook goed dat er dan een vega versie komt die meer op echte rookworst lijkt voor de vegetariërs en flexitariërs.
8nnemiek schreef:Misschien had ik er eentje met een productiefout, zou zomaar kunnen natuurlijk![]()
Wel inderdaad netjes 10 minuten in de verpakking opgewarmd in heet water.
Ik heb er nog 3 in de vriezer liggen, dus misschien smaken die beter![]()
Ik kan me nog goed herinneren dat bij de rookworsten van de Hema vroeger het vet/sap langs je gezicht af liep als je erin beet haha.
!
Sheran schreef:Dit verspakket van de AH voor rode linzensoep:
https://www.ah.nl/producten/product/wi4 ... verspakket
kan sporen bevatten van ei, schaaldieren en vis.
Nu doe ik daar niet heel moeilijk over, maar ik vraag me gewoon af: hoe dan? Het zijn gewoon groenten en linzen.