Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly





Ik doe dat heel af en toe ook weleens in een luie bui, maar dan gaat er nog wel iets doorheen aan groenten en gehakt, en kaas er overheen. En de saus is over de pasta gedaan, daar ben ik allergisch voor
xPabloBokt schreef:Ik vind het best wel raar dat eten in ziekenhuizen vaak zo slecht is. Iemand die ziek is/een aandoening heeft/herstellende is heeft toch behoefte aan voldoende voedingsstoffen en een gevarieerd dieet? Past dit soort eten toch niet bij




de andere helft is caprese

Had ze gekocht en m'n moeder ook. Zij vond ze niet lekker en ik ook totaal niet, en véél te zacht ook. Heb maar een blikje erwten met wortelen gepakt 
Combinatie met caprese lijkt me wel heel vreemd 

Suliko schreef:En de verhouding pasta/saus is bij mij ook 50/50, als het al niet meer saus is.
Gewoon op z'n Italiaans graag, pasta na het koken in de pan met saus, mixen en wat er aan de pasta blijft kleven is genoeg saus. Ik schep er hooguit nog wat extra groeten en vlees op als daarvan teveel in de pan blijft liggen