Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

.


lynnXtubbie schreef:https://chickslovefood.com/recept/5-or- ... hischotel/
Ik gebruik dit recept ongeveer.
Ik doe er zelf nog wat paprika poeder, knoflook (poeder) en verse basilicum bij, dat geeft net wat meer smaak.
8nnemiek schreef:Oh dat ziet er ook goed uit!
Doe je nog iets speciaals met de tofu?
) van sojasaus, rijstazijn, sesamolie, ahornsiroop, knoflook, gember, wat limoensap, zout en peper. Zet de gemarineerde tofu zelf iig zo'n half uur in de koelkast en vervolgens bak ik ze op hoog vuur een beetje krokant. Drunksheep schreef:8nnemiek schreef:Oh dat ziet er ook goed uit!
Doe je nog iets speciaals met de tofu?
Yes, eerst het vocht eruit drukken en vervolgens marineer ik ze in een mengsel (ik doe altijd maar wat) van sojasaus, rijstazijn, sesamolie, ahornsiroop, knoflook, gember, wat limoensap, zout en peper. Zet de gemarineerde tofu zelf iig zo'n half uur in de koelkast en vervolgens bak ik ze op hoog vuur een beetje krokant.

(ik had eerst al tranen met tuiten gehuild door het snijden van de ui...) momenteel voel ik iets lichtjes branden aan mijn vingers dus er moeten nog ergens restjes chilipeper achtergebleven zijn... wat een verschrikking 
ik wrijf altijd ff lekker in mijn ogen nadat ik pepers heb gesneden. Is echt een hele fijne ervaring.