Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
ik ben ook nog vrij dapper en durf ook in augustus nog rabarber te eten. En als ik er klaar mee ben, laat ik de rabarber zichzelf zijn en in t najaar valt het blad en alles gewoon er af, net als bij de rest. Bij mij blijft de lekkerste rabarber (de zoete, rode stengels) ook erg dun en sprieterig dus die laat ik dit jaar even met rust om goed te groeien. De groenere (zuurdere maar ook lekkere) stengels zijn megadik en die planten zijn ook allemaal gaan bloeien dit jaar. De bloemen heb ik er uit gehaald zodat de planten wat meer gefocust waren op stengels maken.
. 
Dorine92 schreef:Sjolvir schreef:Witte rode bessen struik (die nu ook rood waren) leverde 1 klein bakje op, genoeg voor 2 x bij de vanilla skyrr, maar zijn wel zuurder dan rode rode bessen oef.
Welk ras heb jij dan? Ze horen toch echt wit te blijven en veel zoeter te zijn dan de rode
Zijn echt de blaadjes zelf die slaphangen aan 1 tak