Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
LhinnOlijf schreef:TammyVN schreef:Ik had ze toen ook gemaakt omdat ze het goedkoopste waren om te maken.. Gaat niet veel in.. En het snelste klaar waren.. Was al niet voor de looks gegaan, maar mijn eindresultaat oogde al helemaal ew
..
Vertel dat receptje eens![]()
. Ik heb ze later nog eens gemaakt en toen wel de vanilla escense (oid?) in de 'toffee' vulling gedaan.. Het werd iets lichter bruin..
. Pas je op dat je de voedsel- en warenauthoriteit niet op je dak krijgt?

).
prachtig die strontkoekjes hahaha.
zo lekker! Bambolina schreef:Ik zit hier weer hard op te lachen om de foto's en reactiesprachtig die strontkoekjes hahaha.
Mijn soesjes met Zwitserseroom met hazelnootsmaak zijn uiteindelijk goed gelukt, heb de banketbakkersroom verdunt met een beetje melk en daarna door de slagroom gemengd. Ga ze binnenkort nog is maken en het recept opschrijven, want al zeg ik het zelf, ik vind het echt een top creatiezo lekker!
Kaygee schreef:Mijn zusje wilde vandaag ijs in zelfgemaakte chocoladebakjes maken. De chocoladebakjes ging ze maken met ballonnen. Maar je moet wel wachten tot de chocolade niet meer zo heet is, anders knappen je chocolade ballonnen en zit je hele keuken onder de spettershet zat overal, tot aan het plafond.
http://i1353.photobucket.com/albums/q66 ... 1jimvv.jpg.

M'n eerste taart ooit. Gelukkig zien ze er nu veel beter uit! haha