
Wat een geweldig mooi taartje! Zonde om aan te breken!
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly


!

lekker met slagroom ertussen of met ijs..
En ik had een kleurstofje gebruikt, en daar zie je nu natuurlijk ook niets meer van. Iemand tips?
Roxxiejj schreef:Ken je Vegters rolletjes? Dat zijn knieperties. Ze zijn heeuull erg lekker, zeker als ze net aan het afkoelen zijnlekker met slagroom ertussen of met ijs..
*pakt er nog maar weer 2 uit de doos*

Leo schreef:Is er iemand die ook wel eens merengue / schuim maakt? Deze moeten een poosje in de oven. Daar kleuren ze echter 'mooi' licht goudbruin, daaraan zie je dat ze goed zijn... maar op afbeeldingen in het kookboek zijn ze allemaal mooi wit.En ik had een kleurstofje gebruikt, en daar zie je nu natuurlijk ook niets meer van. Iemand tips?
Zoals alle koffielikeuren wel. Maar heb ik geen ervaring mee.
Ik ga het eens proberen met een lagere stand dan. Gelukkig zijn ze wel heerlijk.
