
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Mayo schreef:wereld schreef:Vanavond heb ik de BMW taart geproeft op mn broer zijn verjaardag.. Hij was echt heerlijk.. Het was de eerste keer dat ik lemon curd heb gebruikt als vulling. 2 lagen lemon curd, een laag slagroom..
Het is echt mijn nieuwe favo vulling.. Heerlijk fris...
Is dat niet heel erg citroenachtig? Ik heb het ook staan, maar nog niet gebruikt
Luckymoon schreef:Volgens mij werk het wel als je de kleurstof erin doet voor je de chocolade opwarmt en smelt.Ik deed het net namelijk met vloeibare *dom* en kreeg meteen van die korrels in de chocolade. Heb me nu een breuk staan kloppen met de garde en heb lichtblauw water
. Durfde er niet nog meer kleurstof in te gooien
Luckymoon schreef:Met wat voor een kleurstof zouden jullie witte chocolade een kleurtje geven?
Ik deed het net namelijk met vloeibare *dom* en kreeg meteen van die korrels in de chocolade. Heb me nu een breuk staan kloppen met de garde en heb lichtblauw water
. Durfde er niet nog meer kleurstof in te gooien
![]()
Volgende keer misschien met Wilton of Americolor gel kleuren?
Diana_Mabel schreef:Ik ga voor mijn dochter een topsy turvy taart maken vind net iets op youtube morgen even spullen inslaan met mayo bij de tafel van 18
http://www.youtube.com/watch?v=xHY_F53ClJ8
Luckymoon schreef:Ook nog wat cc's gemaakt, gevuld met creme van Baileys en overgoten met een glazuur van wiite chocolade
http://i5.photobucket.com/albums/y180/T ... fb0070.jpg
Maya schreef:Luckymoon schreef:Ook nog wat cc's gemaakt, gevuld met creme van Baileys en overgoten met een glazuur van wiite chocolade
http://i5.photobucket.com/albums/y180/T ... fb0070.jpg
Dit is hét recept voor een aantal Baileys-junks in mijn kennissenkring, wat is je recept?Erg leuk ook die glazuur zo gevormd.