) maar de taart is dus eigenlijk alleen bijzaak, het ging om de printjes 

Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
) maar de taart is dus eigenlijk alleen bijzaak, het ging om de printjes 

kvond het echt niet leuk, heb er 3,5 uur over gedaan om daar te komen met die pokkesneeuw, vervolgens was er geen stroom in de hele stad, konden we eindelijk aan de slag.. gingen we het volgende doen:
dat hele pokkeind rijden door de sneeuw, allemaal benzine verpest, die cursus is hartstikke duur en ik leer niets.. 
Wat moet ik doen om fijn fondant op een normale manier uit mijn sugar gun te krijgen??? Met marsepein nooit geen problemen, maar heb toch echt witte lijntjes nodig.
Jaime_ schreef:Leuke taarten weer allemaal! En jij hebt ook eindelijk gepost Mayo, werd tijd, haha leuke creaties weer hoor!
Gisteren bij PME 'geleerd' hoe je moest stapelen, gelukkig wist ik dat ook nog niet.. pff begin er n beetje de balen van te krijgen dat ik tot nu toe nog niets geleerd heb..
Vandaag de taart afgemaakt en dit is 'm geworden:
http://i55.tinypic.com/246qp7r.jpg
Die 'rouches' waren verplicht
Alleen crisco was helaas niet voldoende, magnificent. Ik heb het ook nog maar even in de magnetron gehad. En dat hielp...
? Kvind het persoonlijk een beetje triest als je zoiets doet.. komt op mij erg wanhopig over..
? Ze heeft namelijk ook een webshop
kga toch ook niet bij de Beter Bed visitekaartjes van onze winkel (waterbedden&boxsprings) neerleggen.. super triest echt